Algemene Voorwaarden

Leveringvoorwaarden:

Bestellen

Op Positie-Outlet.nl kunt u gemakkelijk 24 uur per dag positiekleding online bestellen! U kunt met de optie “Zoeken” uitgebreid in ons assortiment zoeken op positiekleding van uw favoriete merk, maat of artikelomschrijving.

Omdat wij de collectie positiekleding ook in onze winkel PureMama in Zeist verkopen, kan het ondanks onze zorgvuldigheid gebeuren dat een artikel niet meer leverbaar is, u wordt dan z.s.m. ingelicht en we zoeken dan samen naar een passend alternatief.

Alle genoemde bedragen op www.positie-outlet.nl zijn incl. 21% BTW. Ziet u iets leuks wacht niet te lang met bestellen, want van veel artikelen is er maar 1 beschikbaar, dus OP=OP! U kunt de bestelde positiekleding thuis passen. Past het niet of bent u niet tevreden, dan kunt u het kledingstuk ruilen of retour sturen. Voor overige voorwaarden kijk bij het kopje Ruilen & Retourneren.

Na het plaatsen van een bestelopdracht ontvangt u van ons per email een orderbevestiging. Hierin vindt u een overzicht van de door u bestelde artikelen en de betalingsgegevens.

Betalen

Betalen doet u vooraf via iDEAL of via een overschrijving naar onze bankrekening. Na ontvangst van uw betaling wordt de positiekleding verzonden en ontvangt u een email ter bevestiging. Er geldt een betalingstermijn van 7 dagen, als er na 3 dagen nog geen geld op onze rekening staat, krijgt u een herinneringsmail. Vervolgens nog een 2de herinnering. Als er daarna alsnog niet betaald is, annuleren wij uw bestelling. U kunt niet betalen via PayPal of Creditcard omdat dit extra kosten met zich meebrengt die wij aan u zouden moeten door berekenen waardoor u minder voordelig uit zou zijn. Wel bestaat er de mogelijkheid om te betalen via iDEAL. Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met de geldende voorwaarden. Wilt u meer weten over een bepaald artikel of is er iets niet duidelijk, neem contact op via ons contactformulier. We zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ook een mail sturen naar info@positie-outlet.nl

Zwangerschapskleding afhalen en of passen in onze winkel PureMama in Zeist

De zwangerschapskleding kan ook afgehaald en gepast worden in onze winkel PureMama in Zeist, in dat geval vervallen de verzendkosten. Uiteraard is het mogelijk te pinnen in de winkel. Onze openingstijden vindt u op www.puremama.nl Wij verzoeken u binnen 5 werkdagen na bestelling onze winkel te bezoeken.

Verzending

Onze vaste administratie en verzendkosten voor bestellingen onder de €50 bedragen €3.95 voor verzendingen in Nederland. Bestellingen boven de €50 worden gratis verzonden. U kunt ook vanuit België of Duitsland uw bestelling plaatsen op onze webshop, de verzend en administratiekosten bedragen dan €5.95 voor bestellingen tot €75. Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden. Onderaan uw orderbevestiging vind u de BIC code en het IBAN nummer terug.

Alle bestellingen die voor 15.00 uur bij ons zijn binnen gekomen én betaald, worden dezelfde nog verzonden. Let op: wij versturen op dinsdag tot en met zaterdag. Uw pakket wordt in Nederland dan gewoonlijk door Post.nl de volgende werkdag en in België binnen 3 dagen bezorgd. Indien u per

bankoverschrijving betaalt, wordt het pakket pas verzonden op de dag dat we de betaling hebben ontvangen. Dit kan enkele dagen duren. Wij sturen u altijd een email zodra uw pakket is verzonden. Als het volume van de bestelling het toelaat wordt deze als brievenbuspost verzonden. Indien het volumineuze artikelen betreft wordt de bestelling als pakketpost verzonden.

Voor pakketpost geldt dat het pakket bij de buren afgeleverd kan worden als u niet thuis bent. Als u dit niet wilt, geef dan bij de bestelling als opmerking “alleen huisadres” aan, of bijvoorbeeld uw werkadres.

Wij verzenden in een witte envelop met onze persoonlijke naam, er zit dus geen naamsvermelding van Positie-Outlet op de buitenkant van het pakket. Positie-Outlet is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending via Post.nl. Wel zullen we er alles aan doen om uw pakket te traceren.

Ruilen & Retourneren

Wij doen er alles aan om u via de webshop goed te informeren over de artikelen, mocht een kledingstuk onverhoopt toch niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u het zonder problemen ruilen of retourneren. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en kunt de artikelen ruilen voor een andere maat of kleur of gewoon uw geld terug ontvangen.

Geld terug? Wilt u ruilen?

Vermeld indien u het aankoopbedrag retour wilt ontvangen uw IBAN en de tenaamstelling bij uw retourzending. Plaats dan een nieuwe bestelling op onze site en vermeld in het veld kortingscode “ruiling” er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht en wij zullen uw nieuwe bestelling dan versturen na:- of ontvangst en verwerking van de retour gestuurde artikelen, – of als u het artikel snel wilt ontvangen, uw betaling.

In het laatste geval, maken wij het retourbedrag over naar het opgegeven IBAN bij uw retourzending.

Enkele voorwaarden voor ruilen en retourneren:

–  Stuur de te retourneren artikelen binnen 14 dagen terug.

–  Artikelen moeten in de originele, ongedragen en onbeschadigde staat met kaartje geretourneerd 
worden, natuurlijk mag je de kleding wel gewoon passen!

–  Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt zijn, zodat ze tijdens het transport niet beschadigd  worden. Tip: gebruik hiervoor onze verzendzak.

–  Bon of briefje toevoegen aan de bestelling met vermelding van het volledige IBAN rekeningnummer waarop het geld teruggestort kan worden.

–  Panty’s kunnen niet geretourneerd worden indien de verpakking geopend is.

–  Slips, strings en boxers worden in verband met hygiene niet retour genomen.

–  De retourverzendkosten zijn voor eigen rekening, dus altijd voldoende frankeren.

–  Je ontvangt een bevestiging zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen hebben.

–  We betalen het gehele aankoopbedrag van het artikel terug, indien het artikel in originele staat door ons ontvangen is. Indien u wilt ruilen sturen wij op onze kosten de gewenste andere maat of kleur toe (indien aanwezig).

Wij verkopen alleen nieuwe kleding. U behoort de kleding dus in goede staat te ontvangen. Mocht er onverhoopt toch iets mankeren aan de kleding, laat ons dit altijd weten. Wij zullen dan naar een passende oplossing zoeken. Het aankoopbedrag wordt niet gecrediteerd indien artikelen gedragen en/of gewassen zijn of u zelf heeft getracht een gebrek te herstellen. Ook dienen aangehechte prijskaartjes en de originele verpakking nog aanwezig te zijn.

Omdat wij de zwangerschapskleding niet alleen bij de fabrikanten inkopen kunnen wij geen garanties geven op de levensduur van de kleding. Stuur de retourzendingen altijd gefrankeerd naar Positie-Outlet want ongefrankeerde, niet voldoende gefrankeerde of onder rembours opgestuurde kleding wordt niet door ons geaccepteerd. Houdt u alstublieft rekening met de termijnen en procedures voor ruilen en retourneren. Worden deze overschreden dan kunnen wij uw retouropdracht helaas niet accepteren.

Niet gehouden aan de voorwaarden? Wanneer wij een retourzending ontvangen die niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden wordt er 25% van het aankoopbedrag in rekening gebracht met een minimum van €10.00.

Wet kopen op afstand

Positie-Outlet verklaart de wet kopen op afstand van toepassing op de algemene voorwaarden. Klik hier voor wet kopen op afstand.

Uw Account

Als u een account aanmaakt heeft dat voor u verschillende voordelen:

  • U kunt uw bestellingen online inzien- U kunt zien hoever uw bestellingen klaar zijn voor verzending en of uw betaling al is ontvangen
  • Als u een nieuwe bestelling plaatst kunt u inloggen en worden adresgegevens automatisch ingevuld
  • Als u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief, ontvangt u als de opruiming begint hierover een mailtje. Zo profiteert u als eerste!

Adresgegevens

PureMama
T.a.v. Positie-Outlet.nl
Slotlaan 293
3701 GH Zeist

Dit is tevens het retouradres. Let op: voldoende frankeren!
Tel: 06-15247866

Overige gegevens

Rabobank NL47RABO0317215108 t.n.v. PureMama te Zeist. Positie-Outlet is onderdeel van PureMama en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht, onder nummer 65828151 BTW NL-113433815B01 Voor betalingen uit het buitenland heeft u de volgende gegevens nodig.

IBAN nr.: NL47RABO0317215108 BIC: RABONL2U

Privacy verklaring

Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het zo snel en gemakkelijk mogelijk verwerken van de bestelling en worden nooit aan derden verstrekt. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Nog vragen?

Kijk eens bij onze veel gestelde vragen of stuur een email naar info@positie-outlet.nl Versie 21/07/2017